Computerhulp op locatie bij u thuis of op kantoor. Wij komen bij u langs op basis van no cure no pay. Naast deze garantie bent u verzekerd van een informerend en betaalbaar bezoek van een vriendelijke expert met kennis van zaken.

Telefoon: +31 20 772 7290

Design Solutions

Wij bieden design solutions aan op verschillende terreinen. Met ons jaren lage ervaring in design solutions is ons portfolio dusdanig dat wij bijna elke klus kunnen klaren tegen zeer betaalbare prijzen. Zoekt u een professionele partij die creatief is en met u mee denkt dan nodige we je graag uit voor een vrijblijvend gesprek.
 
Wij bieden design solutions op verschillende terreinen aan:
 
1. Logobuilding Solutions
Wij hebben veel ervaring in het maken van logo's en doen dit in een zeer overzichtelijk traject waarbij u als klant alle inbreng kwijt kunt die u zelf wilt. Wij maken niet alleen het logo van uw bedrijf, dat doen we samen. Wilt u een solutions voor een bestaand logo waar u niet helemaal tevreden mee bent dan kunnen we het bestaande logo in een nieuw jasje steken door middel van een redesign. 
 
2. Corporate Identity Solutions
Uw corporate Identity is in feite wie u bent als bedrijf. Bij F'act geloven we erin dat eerst duidelijk moet zijn wat jouw identiteit is al bedrijf. Hoe voel je je, wie wil je aanspreken en wat wil je bereiken. Wij willen dit van te voren van u weten in een gesprek voordat wij aan uw corporate Identity starten. Weet u het nog niet of bent u recht door zee en weet u meteen wat u wilt dan is dat geen enkel probleem. Wij werken met alle soorten mensen en bedrijven en het enigste motto dat wij hanteren: Corporate indentities moet passen bij de kern van het bedrijf en tijdloos zijn.
 
3. Sales & Promo Solutions
Wilt u een bepaalde boodschap naar buiten aan dragen of juist uw marktaandeel vergroten dan beiden wij hier sales & promo solutions voor aan. U kunt denken aan flyers, folder, posters, magazines etc. F'act kan uitstekend het design van deze uitingen doen maar denk nog liever mee in het concept en marketing werking van deze producten. Als u een partij zoek die meer doet dan alleen design dan raden wij u aan om naar ons Marketing & Communication Solutions te gaan
 
4. Webdesign Solutions
Uw website in een ander jasje of wilt u uzelf een geheel nieuw digitaal pak aan laten meten d.m.v. een nieuwe website dan doen wij dit graag met u. Wij zijn specialisten in ééntje en nullen en weten zodoende als nerds wat er technisch belangrijk is aan het ontwerpen van een website. Wilt u een partij die niet alleen begrijpt wat design is maar ook u kan adviseren over de technisch wereld van het web en welke voordelen u hier uit kan halen maak dan een afspraak met ons. Wij praten graag eens vrijblijvend over de mogelijkheden.
 
5.Content Beheer Solutions
Bent u op zoek binnen uw design naar iemand die uw content verzorgt dan bieden wij ook hiervoor uitstekende oplossingen. Beeld- en tekst materiaal kunnen een design uiting maken of kraken. Wij kunnen tekst, fotografie en film voor u maken.
 
6. Drukwerk Solutions
Zelf niet verantwoordelijk zijn voor uw drukwerk? Wij hebben veel ervaringen met drukwerk processen en delen die graag met u.
 
Projectaanpak
 
In al onze designactiviteiten werken wij met een duidelijke projectaanpak:
 
1. Oriënterend gesprek waarin uw wensen duidelijk worden
   
2. Opzet ontwerp en offerte
 
3. Accorderen of afwijzing van onze offerte
 
4. Concept design wordt volledig uitgewerkt
 
5. Start van werkzaamheden
 
6. Testfase
 
7. Lancering product

Een op drie aa...

Bijna 33 procent van de aankopen van de Nederlandse consu...

Stap 1: Kies uw systeem

en volg de rest van de stappen om uw computer bij ons ter reparatie aan te bieden.

Er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen betreft uw reparatie.

Geen enkel risico

Is er een ander defect dan aangemeld? Wordt het duurder dan verwacht? Wilt u afzien van de reparatie? Geen probleem, u betaalt ons alleen de transportkosten!

24/7 in heel Nederland

Gemakkelijk, snel en veilig uw reparatie of upgrade kiezen en geheel afhandelen, dat kan 24/7 bij The Helpfactory

Lees meer

Stap 2: Uw gegevens

Stap 3: Kies uw product

Stap 4: Model of Omschijving

Stap 5: Kies uw reparatie

Stap 6: Waar

Stuur uw reparatie op

U kunt uw laptop sturen naar:
F'actory Laptops
Cruquiuskade 243
1018 AM
Vermeld duidelijk bij de laptop uw probleem, naam en telefoonnummer.
Wij raden aan om de laptop goed te verpakken in een daarvoor bedoelde doos.

Wij zullen binnen 5 werkdagen na aankomst van de laptop contact opnemen met een prijsindicatie voor de reparatie. Bij reparatie kosten onder de €150,- gaan wij zonder akkoord over tot reparatie en wordt u gebeld als de laptop klaar is.

Wij handteren € 75,- onderzoekskosten die u terug krijgt als u tot reparatie over gaat.

Wanneer wij iets niet kunnen repareren betaald u helemaal niks.

Kies volgende stap als u deze optie wenst te gebruiken en vul uw gegevens in zodat wij deze al in ons systeem op kunnen nemen.

Haal mijn reparatie op

Wilt u uw laptop op laten halen door ons dan kan dat. Wij gebruiken binnen Amsterdam daar waar mogelijk is de fiets omdat wij dit beter vinden voor het milieu. Buiten Amsterdam komen wij per auto.
De kosten om de laptop op te laten halen bedragen €18,-

Wij zullen binnen 5 werkdagen na aankomst van de laptop contact opnemen met een prijsindicatie voor de reparatie. Bij reparatie kosten onder de €150,- gaan wij zonder akkoord over tot reparatie en wordt u gebeld als de laptop klaar is.

Wij handteren € 75,- onderzoekskosten die u terug krijgt als u tot reparatie over gaat.

Wanneer wij iets niet kunnen repareren betaald u helemaal niks.

Kies aub volgende stap als u deze optie wenst te gebruiken en vul uw gegevens in zodat wij deze al in ons systeem op kunnen nemen.

Ik breng mijn reparatie

U kunt uw laptop elke door de weekse dag van 09.30 t/m 18.30 langsbrengen zonder afspraak.

Als u de laptop bij ons inbrengt betaald u € 75,- aan bij de balie. Deze kosten zullen op de eindrekening in mindering worden gebracht mits u tot reparatie over gaat. Gaat u niet tot reparatie over en hebben wij meer dan een half uur aan uw diagnose moeten werken dan zullen wij de € 75,- als onderzoekskosten hanteren.

Bij reparatie kosten onder de €150,- gaan wij zonder akkoord over tot reparatie en wordt u gebeld als de laptop klaar is.

Wanneer wij iets niet kunnen repareren betaald u helemaal niks.

Kies volgende stap als u deze optie wenst te gebruiken en vul uw gegevens in zodat wij deze al in ons systeem op kunnen nemen.

Michael

Ik heb dit leuke bedrijf uit de Mike's guide, een boekje over ...

Nynke Grunfeld...

De jongens van F’act zijn betrouwbaar, creatief en hebben verstand ...

Lex Raymakers ...

Voor ieder bedrijf, klein of groot, wordt de Informatie Technologie ...