Computerhulp op locatie bij u thuis of op kantoor. Wij komen bij u langs op basis van no cure no pay. Naast deze garantie bent u verzekerd van een informerend en betaalbaar bezoek van een vriendelijke expert met kennis van zaken.

Telefoon: +31 20 772 7290

Websites Multi CMS

Bent u op zoek naar een manier om op makkelijke wijze uw website (s) zelf te beheren dan hebben wij wij  een multiple cms dat u versteld doet staan. Geschikt voor de beginnende ondernemer met een simpele en betaalbare website wens. Ideaal voor midden en groot bedrijf met één of meerder websites of webshops.

 
F'act ontwikkelt voor u een op maat gemaakte website waarmee u voor de dag kunt komen. In het design  houden we rekening met uw huisstijl. Heeft u die niet, dan kan F'act een huisstijl voor u ontwerpen.  
De website bestaat uit een uniek design en een Content Management System (CMS). Met ons CMS kunt u heel eenvoudig zelf pagina's toevoegen, bewerken en verwijderen. U bent dus niet meer afhankelijk van een webmaster.
 
Wanneer meerdere websites in verschillende beheersystemen beheerd moeten worden kan dit leiden tot hoge kosten, veel werkuren en onoverzichtelijkheid.  F’act heeft in de afgelopen 5 jaar een Content Management Systeem (CMS) ontwikkeld  waarmee u meerdere websites met een verschillend uiterlijk via één systeem kunt beheren. een multiple of multi cms.  Zo hoeft u uw producten slechts eenmalig in te voeren om ze op meerder site te vertonen.  De websites afzonderlijk kunnen daarbij los van elkaar door Google worden gevonden, waardoor u een bredere doelgroep kunt bereiken. 
Ons multi CMS is zo gemaakt dat u kunt beginnen met één eenvoudige website en deze op een later moment kunt uitbreiden met zo veel websites als u wenst.
Binnen het multiple cms is het altijd mogelijk om achteraf een extra module te laten integreren. U kunt hierbij denken aan een module om uw social media snel en overzichtelijk te kunnen beheren, een module voor feedback van uw klanten of een zelfverzonnen module. Ons multi cms is flexibel waardoor alles mogelijk is. Een aantal van ons populaire modules staan hier aangegeven.
Wij bouwen ons offertes dus modulair op waardoor u makkelijk kan bekijken welke modules u naast ons basis multi cms module wilt hebben.
Wij nodigen u uit om een keer langs te komen voor een presentatie. U zult versteld staan van de mogelijkheden!
 
Bij F'act werken we met een 8-stappenlan:
1. Oriënterend gesprek waarin we uw wensen bespreken
2. Opzet ontwerp en offerte
3. Accorderen of afwijzing van offerte
4. Concept design wordt volledig uitgewerkt
5. Wanneer toepasbaar wordt er een functioneel ontwerp voor een database opgesteld
6. Start constructie van website
7. Testfase website online of in testomgeving
8. Lancering website
 

Een op drie aa...

Bijna 33 procent van de aankopen van de Nederlandse consu...

Stap 1: Kies uw systeem

en volg de rest van de stappen om uw computer bij ons ter reparatie aan te bieden.

Er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen betreft uw reparatie.

Geen enkel risico

Is er een ander defect dan aangemeld? Wordt het duurder dan verwacht? Wilt u afzien van de reparatie? Geen probleem, u betaalt ons alleen de transportkosten!

24/7 in heel Nederland

Gemakkelijk, snel en veilig uw reparatie of upgrade kiezen en geheel afhandelen, dat kan 24/7 bij The Helpfactory

Lees meer

Stap 2: Uw gegevens

Stap 3: Kies uw product

Stap 4: Model of Omschijving

Stap 5: Kies uw reparatie

Stap 6: Waar

Stuur uw reparatie op

U kunt uw laptop sturen naar:
F'actory Laptops
Cruquiuskade 243
1018 AM
Vermeld duidelijk bij de laptop uw probleem, naam en telefoonnummer.
Wij raden aan om de laptop goed te verpakken in een daarvoor bedoelde doos.

Wij zullen binnen 5 werkdagen na aankomst van de laptop contact opnemen met een prijsindicatie voor de reparatie. Bij reparatie kosten onder de €150,- gaan wij zonder akkoord over tot reparatie en wordt u gebeld als de laptop klaar is.

Wij handteren € 75,- onderzoekskosten die u terug krijgt als u tot reparatie over gaat.

Wanneer wij iets niet kunnen repareren betaald u helemaal niks.

Kies volgende stap als u deze optie wenst te gebruiken en vul uw gegevens in zodat wij deze al in ons systeem op kunnen nemen.

Haal mijn reparatie op

Wilt u uw laptop op laten halen door ons dan kan dat. Wij gebruiken binnen Amsterdam daar waar mogelijk is de fiets omdat wij dit beter vinden voor het milieu. Buiten Amsterdam komen wij per auto.
De kosten om de laptop op te laten halen bedragen €18,-

Wij zullen binnen 5 werkdagen na aankomst van de laptop contact opnemen met een prijsindicatie voor de reparatie. Bij reparatie kosten onder de €150,- gaan wij zonder akkoord over tot reparatie en wordt u gebeld als de laptop klaar is.

Wij handteren € 75,- onderzoekskosten die u terug krijgt als u tot reparatie over gaat.

Wanneer wij iets niet kunnen repareren betaald u helemaal niks.

Kies aub volgende stap als u deze optie wenst te gebruiken en vul uw gegevens in zodat wij deze al in ons systeem op kunnen nemen.

Ik breng mijn reparatie

U kunt uw laptop elke door de weekse dag van 09.30 t/m 18.30 langsbrengen zonder afspraak.

Als u de laptop bij ons inbrengt betaald u € 75,- aan bij de balie. Deze kosten zullen op de eindrekening in mindering worden gebracht mits u tot reparatie over gaat. Gaat u niet tot reparatie over en hebben wij meer dan een half uur aan uw diagnose moeten werken dan zullen wij de € 75,- als onderzoekskosten hanteren.

Bij reparatie kosten onder de €150,- gaan wij zonder akkoord over tot reparatie en wordt u gebeld als de laptop klaar is.

Wanneer wij iets niet kunnen repareren betaald u helemaal niks.

Kies volgende stap als u deze optie wenst te gebruiken en vul uw gegevens in zodat wij deze al in ons systeem op kunnen nemen.

Michael

Ik heb dit leuke bedrijf uit de Mike's guide, een boekje over ...

Nynke Grunfeld...

De jongens van F’act zijn betrouwbaar, creatief en hebben verstand ...

Lex Raymakers ...

Voor ieder bedrijf, klein of groot, wordt de Informatie Technologie ...